Nieuwsbrief

Fit Earth stuurt regelmatig updates per e-mail. Wil jij ook op de hoogte blijven van nieuwe trainingen, lezingen en workshops?

Yoga IJburg, volg Yoga lessen in IJburg bij Fit Earth!

Er bestaan verschillende vormen van yoga. In IJburg kun je ook yoga sessies volgen. Een van de vormen van yoga die je hier wordt aangeboden is Hatha Yoga. Dit is een vorm van yoga waar statische lichaamshoudingen (asana's) en ademhalingstechnieken (pranayama) met elkaar worden gecombineerd. Daarbij worden de houdingen los van elkaar geoefend in tegenstelling tot bijvoorbeeld Power Yoga of Vinyasa Flow. Bij deze oefeningen krijg je eenheid van body en mind. Hatha Yoga is geschikt voor mensen die stress en spanning ervaren. Met deze vorm van yoga kun je stress en spanning in je lichaam beter loslaten.

Vormen van yoga IJburg

Een andere vorm van yoga die wordt aangeboden in IJburg is Power Iyengar yoga. Dit is een krachtige vorm van yoga. De les kenmerkt zich door de grote aandacht die er is voor de precisie waarmee het lichaam en de geest met elkaar in lijn worden gebracht. De nadruk bij deze yogalessen ligt op het ontwikkelen van kracht, weerstand, flexibiliteit en balans, door middel van concentratie. Bij deze yogalessen worden er wel hulpmiddelen gebruikt. Bij de hulpmiddelen kun je denken aan banden en blokken. Deze vorm van yoga is ook geschikt voor de minder lenige of beginnende deelnemers.

Yoga lessen in IJburg volgen

Heb je de laatste tijd veel met stress en spanning te maken en wil je leren meer tot jezelf te komen? Dan kan yoga een goede optie voor je zijn. Stress en spanning moet je niet vasthouden, maar loslaten. Gedurende de yoga lessen in IJburg krijg je oefeningen aangereikt die je daarbij kunnen helpen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen en een les volgen, zodat je het zelf ervaart.

 

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Fit Earth sport- en lifecoachcentrum
Cas Oorthuyskade 332
1087DP Amsterdam (IJburg)

telefoon 020 - 33 11 951
e-mail: info@fitearth.nl

Openingstijden

De fitnesszaal is elke dag open:
ma t/m wo

donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
9:00-12:00
17:00-22:00
17:00-22:00
9:00-12:00
9:00-12:00
9:30-12:30