Nieuwsbrief

Fit Earth stuurt regelmatig updates per e-mail. Wil jij ook op de hoogte blijven van nieuwe trainingen, lezingen en workshops?

Pilates IJburg - Volg pilates lessen bij Fit Earth!

Lichaamshouding verbeteren en meer controle krijgen over je lichaam? Pilates is de oplossing. Met pilates richt je je op versterking van je spieren en verbetering van -lichaamshouding en controle over je lichaam. Misschien ben je je niet bewust waar je nu staat in het leven en moet je soms even terug worden gefloten. Daarin kan pilates in IJburg je helpen. Je kunt een aantal lessen volgen en dan leer je je lichaam weer onder controle te krijgen.

Verwachtingen pilates IJburg

Als je pilates lessen in IJburg gaat volgen, dan kun je spierpijn krijgen na de eerste lessen. Het zijn dan spieren waarvan je niet eens wist dat je deze had. Hierdoor word je je dus nog meer bewust van je lichaam. De lichaamsoefening Pilates is ontwikkeld door Joseph Pilates. Hij ontwikkelde de methode tijdens de 1e Wereldoorlog om het rehabilitatieprogramma van oorlogsveteranen te verbeteren. Op dit moment is Pilates een goed fitness systeem. Professionele dansers en sporters maken hier volop gebruik van. Controle is belangrijk en zeker in het drukke leven dat we dagelijks ervaren.

Pilates lessen IJburg

Je kunt een serie pilates lessen volgen in IJburg. Een serie vloeiende oefeningen die je op de grond kunt doen (thuis of waar je ook bent). Er zijn oefeningen die diverse lichaamsdelen trainen, maar het gaat om je “core” (spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in goede balans is & spieren die de wervelkolom ondersteunen). Maakt het lezen van deze informatie je ook nieuwsgierig en wil je ook graag lessen volgen? Pilates wordt aangeboden in IJburg en daarbij kun je je nu bewust worden van je lichaam en meer controle krijgen. Voor alle vragen kun je contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord.

 

Neem voor pilates lessen direct contact met ons op voor een afspraak.

Contact

Fit Earth sport- en lifecoachcentrum
Cas Oorthuyskade 332
1087DP Amsterdam (IJburg)

telefoon 020 - 33 11 951
e-mail: info@fitearth.nl

Openingstijden

De fitnesszaal is elke dag open:
ma t/m wo

donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
9:00-12:00
17:00-22:00
17:00-22:00
9:00-12:00
9:30-12:30
9:30-12:30