Nieuwsbrief

Fit Earth stuurt regelmatig updates per e-mail. Wil jij ook op de hoogte blijven van nieuwe trainingen, lezingen en workshops?

Clubhouse Talks!

Oprichter van Fit Earth, Fay ten Berge is host van een Clubhouse room over overeind blijven in zware tijden.

Tijdens de eerste lockdown moest Fit Earth haar deuren definitief sluiten voor de volwassen sporters en yogini's.
De freerunninglessen werden voortgezet en ook het pand bleef behouden. Maar zonder de omzet van de volwassen leden. Terwijl de vaste lasten gewoon doorgaan. 

Toch zijn er hele mooie nieuwe ontwikkelingen. Er komt een unieke indoor freerunninghal, waar je kan lopen op de wanden! Er komt ook een nieuwe kleine personal trainingsruimte, die je helemaal voor jezelf kan huren.

En binnenkort is er ook weer aanbod voor volwassenen. Maar wel heel anders dan het was.
In een 3-luik op 21, 22 en 23 februari praat Fay op Clubhouse over ondernemen in zware tijden. Maar vooral ook over hoe je zelf overeind kan blijven, terwijl je business omvalt. Ook vertelt ze over de nieuwe koers.

#1  Clubhouse Talk/ Zondag 21 februari 2021 om 21:00-22:15 uur
Hoe blijf je overeind, terwijl je business omvalt?

Door Corona moest ik (deels) mijn deuren sluiten. Maar, ik ga door met een online businessmodel om mensen te blijven inspireren en begeleiden naar een energiek, gezond en gelukkig leven. Lets talk about: loslaten, veranderen, trouw blijven aan je missie, in je kracht blijven, goed voor jezelf zorgen en positief zijn.

#2 Clubhouse Talk/ Maandag 22 februari 2021 om 21:00-22:15 uur
Hoe blijf je staan, terwijl je buffer verdwijnt?

In deze tweede talk zoom ik in op de financiële onzekerheid, die gepaard gaat met ondernemen in zware omstandigheden. Na ongeveer 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt als projectmanager, besloot ze na een vervelend voorval voor zichzelf te beginnen. Ondertussen is ze 15 jaar zzp’er en heeft ze een groot deel van haar spaargeld geïnvesteerd in Fit Earth. Na 7 jaar moesten de deuren sluiten voor de sporters en yogini’s. In zeer afgeslankte vorm gingen we door en ook bleven we het pand huren.
Ondertussen heeft Fay weer een nieuwe ontwikkeling ingezet. Maar transformeren kost tijd en de lasten lopen al die tijd door. Met die achtergrond gaan we weer in gesprek over regie nemen, kiezen, volharden, van nood een deugd maken en strategie. Maar ook weer ook je hart volgen, in je kracht blijven en positief zijn.

#3 Clubhouse Talk/ Dinsdag 23 februari 2021 om 21:00-22:15 uur
Hoe blijf je staan, als je noodgedwongen moet veranderen?

In de derde talk zoom ik in op de kunst van veranderen. Wat als je je ziel en zaligheid stopt in het opzetten van je zaak en juist als het goed draait, je door omstandigheden ingrijpend moet veranderen? Dan is het de kunst om van een nood een deugd te maken en mentaal de switch te maken. Lets talk about wendbaarheid, flexibiliteit, de kansen zien en die ook pakken, plannen maken en doen. Maar ook over emotionele weerbaarheid en innerlijke kracht.

 

ELKE ZONDAG 21:00 uur GESPREK OVER TRANSFORMEREN, je hart volgen, durven en  doorpakken. 
Deze week: Zondag 21 maart 
Officiele opening Mind Body Soul Club op Clubhouse. 
Speciaal programma!

ELKE MAANDAG 21:00 uur over KIEZEN VOOR JEZELF.  Veel mensen ervaren stress. Het leven stelt ons voor grote uitdagingen. Fay praat elke zondag over het vinden van balans en goed zorgen voor je mind, body en soul. Het is juist als je het druk hebt, zo belangrijk om goed te zorgen voor jezelf. Maar hoe doe je dat?
Ze bespreekt steeds een ander thema, waarbij ze concrete situaties bespreekt van zichzelf, maar ook het gesprek aangaat met de deelnemers in de room.

Wil je erbij zijn?
Dan moet je eerst de CLUBHOUSE app downloaden.
Helaas is deze app alleen nog beschikbaar voor Iphone of Ipad gebruikers.

>>>Klik vervolgens op de link hieronder en we sturen je een link om deel te nemen.

Ja, Stuur me een link voor de Clubhouse Talk
     

Contact

Fit Earth
06 - 237 834 78 (whatsapp)
e-mail: info@fitearth.nl